Stupid questions people ask

Stupid questions people ask in obvious situations

1. At market: hey! What r u doing here?
Ans: Dont u know! I sell vegetables here.

2. In bus: A heavy lady wearing high heel shoes steps on ur feet: Sorry did that hurt?
Ans :not at all. I’m on local anesthesia. Why dont you try again?

3.When u get woken up at midnight by a phone cal:
sorry! Were u sleeping?
Ans: No! I was doing a research whether earth is round or not. You thought i was sleeping,hw dumb!

4.When you see a friend with evidently short hair : hey! Hv u had a haircut?
Ans: nah! Its autumn season n I m shedding…

black man flying a plane

What do you call a black man flying a plane?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
if you tried to think other than pilot you are racist;)

difference between Mothers Girlfriends tears

Q : What’s the difference between Mother’s & Girlfriend’s tears??
.
.
.
.
A Classic Answer..
.
.
.
.
.
.
.
Mother’s tears “EFFECT Our HEART”
&
Girlfriend’s tears “EFFECT Our POCKET”….xD :P

Advertisment

fastest thing we type

What is the fastest thing we type?

.
.
.
.
.
.
.
.

“OUR PASSWORD”

Answer Them If You Can

‎| Answer Them If You Can |

> Why doesnt Tarzan have beard?

> Why is there light in the fridge and not in the freezer?

> Why do pple pay to go up tall building, & thn put money in Binocular to look at things on the ground?

> Why do the alphabet song and Twinkle Twinkle little star & A B C D have da same rythm?
Stop singing and read on….

> If corn oil is made from Corn, and vegetable oil is made from Vegetables, then what is Baby oil made from?

> Does pushing the Elevator button more than once make it arrive faster?

stupid questions

Do you know a lot of people ask stupid questions??
> 10 most stupid questions’ people usually ask in
> obvious situations and
> some equally stupid answers.
>
> 1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
> Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
> Answer:- Don’t u know, I sell tickets in black over
> here..
>
> 2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on
> your feet…
> Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
> Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia…..
> why don’t you try again.
>
> 3. At a funeral: One of the teary eyed people ask…
> Stupid Question:- Why, why him, of all people.
> Answer:- Why? Would it rather have been you?
>
> 4. At a restaurant: When you ask the waiter
> Stupid Question:- Is the ‘Paneer Butter Masala’ dish good??
> Answer:- No, its terrible and made of adulterated
> cement. We occasionally also spit in it.
>
> 5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after
> years…
> Stupid Question:- Munna,Chickoo, you’ve become so big.
> Answer:- Well you haven’t particularly shrunk
> yourself.
>
> 6. When a friend announces her wedding, and you ask…
> Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?
> Answer:- No, he’s a miserable wife beating,
> insensitive lout…it’s just
> the money.
>
> 7. When you get woken up at midnight by a phone call…
> Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
> Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in africa
> marry or not. And you thought I was sleeping…. you
> dumb witted moron.
>
> 8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
> Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
> Answer:- No, its autumn and I’m shedding……
>
> 10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
> Stupid Question:- Oh, so you smoke.
> Answer:- Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and
> now it’s in flames!!!

confusing questions

B elow are four (4) questions and a bonus question. You have to answer them instantly. You can’t take your time, answer all of them immediately . OK?
Let’s find out just how clever you really are….
Ready? GO!!!

First Question:

You are partinipating in a race. You overtake the second person. What position are you in ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Answer: If you answered that you are first, then you are absolutely wrong! If you overtake the second person, you take his place, so you are second!

Try not to screw up next time.

Now answer the second question, but don’t take as much time as you took for the first one, OK ?

Second Question:

If you overtake the last person, then you are…?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Answer: If you answered that you are second to last, then you are wrong again. Tell me, how can you overtake the LAST Person ?
You’re not very good at this, are you ?

Third Question:
Very tricky arithmetic ! Note: This must be done in your head only .
Do NOT use paper and pencil or a calculator. Try it.
Take 1000 and add 40 to it. Now add another 1000. Now add 30 .
Add another 1000. Now add 20. Now add another 1000.
Now add 10. What is the total ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Did you get 5000 ?

The correct answer is actually 4100.
If you don’t believe it, check it with a calculator !

Today is definitely not your day, is it ? Maybe you’ll get the last question right…. …Maybe…..

Fourth Question:
Mary’s father has five daughters: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. What is the name of the fifth daughter ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Did you Answer Nunu?

NO ! Of course it isn’t. Her name is Mary. Read the question again !

Okay, now the bonus round:

A mute person goes into a shop and wants to buy a toothbrush. By imitating the action of brushing his teeth he successfully expresses himself to the shopkeeper and the purchase is done.

Next, a blind man comes into the shop who wants to buy a pair of sunglasses; how does HE indicate what he wants ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

He just has to open his mouth and ask… It’s really very simple…. Like you !

PASS THIS ON TO FRUSTRATE THE SMART PEOPLE IN YOUR LIFE !

Examples of stupid questions people ask

Examples of stupid questions people ask..
1. When people c u lying down, wid ur eyes closd dy still ask:- r u sleepin?
No! Em trainin 2 die.

2. When It’s rainin & some1 notices u goin out, dy ask: – r u going out in dis rain?
No,in the next 1.

3. ur friend calls ur home fone:- Where r u?
At de bus stop!

4. Dey see u wet comin 4m de bathroom:- Did u just hav a bath?
No, I fell in de toilet bowl !

5. U r standin rite in front of de elevator on the ground floor & dey ask:- Goin up?
No, no, em waitin 4 my apartmnt 2 come down & get me.

6. U bring a bunch of flowers 4 ur sweet heart. & dey ask:- r dose Fl.wers?
No baby! Dey r Carrots.

7. U’r on the queue 2 buy tickets de cinema, a friend saw u & ask:- wat r u doin here?
Em here 2 pay my uni fee..!:-D

Make up or break up

Million Dollar Question…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Aj kal ki Larkia MAKE-UP Ziada kerti hain Ya BREAK-up.?.?.? <-;

Advertisment

india wins the football world cup

BEST FOOTBALL JOKE EVER -

Question-What do you do after india wins the football world cup ?

Answer.
Switch off the playstation :P

0.151391983032